Slideshow Image 1

En çok okunan

sibel-tuzun-kral-tv-muzik-odulleri-2012-s

Online Üyeler

0 kullanıcı ve 26 ziyaretçi online

Resimler

sibel-mod-smallsibel-mod-smallsibel-mod-smallsibel-mod-smallsibel-mod-smallsibel-mod-small


Sibel Tüzün'ün unutulmaz şarkıları Ghetto'da

Yazan  Pazartesi, 05 Aralık 2011 08:37
  • yazı boyutu yazı boyutunu küçült yazı boyutunu küçült Yazı boyutu büyüt Yazı boyutu büyüt
  • Yazdır
  • Eposta
  • paylaş
  • yorumlar
Öğeyi Oyla
(0 oy)

Sibel Tüzün’den 20.yıl konseri! Müzik kariyerinin 20.yılını çok özel bir konser dizisi ile kutlayan Sibel Tüzün, 22 Aralık’ta Ghetto’da sahne alacak.

Son yıllarda yorumcu kimliğinin yanısıra gerçekleştirdiği sahne şovlarıyla İstanbullu müzikseverlere çok eğlenceli konser deneyimleri yaşatan Sibel Tüzün’den yepyeni bir performans dizisi!

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği ve kostümleri, tiplemeleri, koreografileriyle baştan aşağı bir müzik şov niteliği taşıyan LET ME ENTERTAIN YOU ve ALL THAT JAZZ konserleri yoğun ilgi gören Sibel Tüzün, sahnede bu kez kendi müzikal yolculuğunu anlatıyor.

Müzikte geçirdiği 20 yılı çok özel bir şov eşliğinde anlatan Sibel Tüzün; dinleyicilere profesyonel müzik hayatına başladığı 1992 yılından bu yana sahnede ve konserlerinde seslendirdiği farklı tarzlardan seçtiği zengin repertuarıyla sesleniyor.

“Sibel Tüzün 20” konser dizisi kapsamında 22 Aralık Perşembe gecesi GHETTO’da sahne alacak Sibel Tüzün; eğitimini aldığı opera, caz, rock gibi farklı tarzlardan 70′i aşkın şarkıyı seslendireceği gece için farklı sürprizler de hazırlıyor. Özel ışık tasarımları ve projeksiyon gösterileriyle renklenecek şovu için renkli, duygusal, eğlenceli ve çarpıcı yorumunda bulunan Sibel Tüzün; iyi müzik seven herkesi yılın en uzun gecesi 22 Aralık’ta GHETTO’ya bekliyor.

Rezervasyon, bilgi ve her türlü sorunuz için:
GHETTO Istanbul
Tel: 0 212 251 75 01
Adres: Kamer Hatun Caddesi, 10 Beyoğlu 34440 İstanbul
www.ghettoist.com 

Yorum Ekle

Make sure you enter the (*) required information where indicated. Basic HTML code is allowed.

Hayal Kahvesi

----

events

Resimler

sibel-mod-bottomsibel-mod-bottomsibel-mod-bottomsibel-mod-bottomsibel-mod-bottomsibel-mod-bottomsibel-mod-bottomsibel-mod-bottomsibel-mod-bottomsibel-mod-bottom

İletişim

MENAJERLİK, BOOKING: YELDA ÖNEN- SU ORGANİZASYON
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. 0533 711 56 81
İLETİŞİM DANIŞMANI: Özgür Aras PR Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. 0212 272 17 64 - 65
RADYO PR DANIŞMANI: Mine Ayman

Sosyal ağlar

Bizi takip edin:

facebook

twitter

youtube